Lezing Manu Keirse op 18 januari a.s.

Auteur: Sander de Hosson
04.01.2022
Lezing Manu Keirse op 18 januari a.s.
Auteur: Sander de Hosson
04.01.2022

Wij zijn heel erg blij dat Manu Keirse op dinsdag 18 januari nog een keer bij ons komt spreken tijdens een avondwebinar en daarom verloten we onder alle deelnemers van het webinar drie keer het boek "Vingerafdruk van Verdriet".

Professor Keirse is hoogleraar rouw aan de Katholieke Universiteit Leuven en is autoriteit op het gebied van rouw en omgaan met verlies en verdriet.  Dat hebben we eerder gemerkt, want het webinar van Carend dat hij op 7 december gaf, was binnen korte tijd totaal overboekt, dus we konden niet anders dan hem opnieuw te vragen zijn bijzondere verhaal nog een keer te vertellen. 

Manu Keirse is auteur van vele boeken over het onderwerp rouw. Het Gezondheidsmagazine Leef vroeg hem in een interview "Waarom zijn we met z'n allen zo bang voor dood en tegenslag? Zijn antwoord was duidelijk: 'We hebben niet geleerd hoe we ermee moeten omgaan. Het is heel normaal dat je je onmachtig voelt als je over iets niets weet. Verdriet en rouw zouden op school — de kleuterschool zelfs — en in het gezin ter sprake moeten komen.'

Met veel genoegen kijken we uit naar de lezing van deze bijzondere spreker. 

Na de lezing -die ongeveer vijf kwartier duurt- is er ruimte om vragen te stellen (via een moderator). De lezing duurt tot maximaal 21.45 uur. Wees er wel snel bij, want ook de aanmeldingen voor deze tweede lezing lopen snel en we zullen voorlopig niet direct een derde lezing organiseren (in het najaar komt Manu Keirse vast terug, maar wel met een ander onderwerp).


Webinar 'Helpen bij verlies en verdriet' van prof. Manu Keirse.

Wanneer: dinsdag 18 januari

Hoe laat: 20.00 uur - 21.45 uur

Waar: Thuis achter je laptop

Inschrijven kan via deze link:  webinars (carend.nl) 

Voor wie: Voor iedereen (!!) die geïnteresseerd in de palliatieve en terminale zorg is.

Medisch jargon wordt in de chat vertaald door deskundige moderatoren. 

De kosten zijn 15 euro, maar zorgverleners die accreditatie willen, betalen meer (accreditatie is duur). Daarnaast vinden het belangrijk dat studenten laagdrempelig toegang krijgen tot kennis over palliatieve zorg en zij betalen daarom een gereduceerd tarief.

Let op!! Deze lezing heeft een maximum capaciteit. Er is nu nog plaats, maar deze is beperkt.


Het boek 'Vingerafdruk van Verdriet' wordt driemaal verloot onder alle deelnemers van het webinar.