Congres 'Leven toevoegen aan de dagen' bijna uitverkocht

Auteur: Carend Redactie
28.02.2023
Congres 'Leven toevoegen aan de dagen' bijna uitverkocht
Auteur: Carend Redactie
28.02.2023

Over iets meer dan twee weken is het zover: het eerste Jaarcongres van Carend, getiteld 'Leven toevoegen aan de dagen'. Met een prachtig plenair programma met sprekers als Teun Toebes, Eric Geijteman, Mirjam Willemsen, Jannie Oskam en een workshopprogramma met onder meer Menno de Bree, Sander de Hosson en Manu Keirse hopen we de ontwikkelingen binnen de palliatieve zorg op alle domeinen te kunnen bespreken. Ook zullen de inmiddels befaamde 'Bedsidesingers' een klein concert geven. 

De ochtend staat in het teken van plenaire sessies over onder andere palliatieve sedatie, palliatieve zorg in het verpleeghuis en medicatie in de palliatief-terminale fase, in de middag zijn er meerdere workshops. Zo zullen onderwerpen als 'zorg in de stervensfase', rouw en interculturele palliatieve zorg langskomen, waarbij deelnemers zelf hun verdiepend pad kunnen kiezen.

Het congres is bijna uitverkocht, maar er zijn nog kaarten beschikbaar. Dit congres gaan we voor het eerst een duidelijke verbinding maken met zorg ná de dood. Er zal een verdiepend workshop zijn over postmortale zorg, of te wel de zorg die uitvaartondernemers aan overledenen en hun naasten bieden. Om die reden is het congres en dus de netwerkvorming ook voor de uitvaartwereld interessant.

Het congres vindt op donderdag 16 maart 2023 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Kaarten kan u bestellen via deze link.Het Programmaboekje