De Carend Podcast: Misselijkheid

Auteur:
06.05.2024
De Carend Podcast: Misselijkheid
Auteur:
06.05.2024

Misselijkheid is een veelvoorkomend symptoom in de palliatieve fase en ook in de stervensfase. Internist-oncoloog en palliatief arts Alexander de Graeff vertelt in deze podcast over de oorzaken en mogelijke behandelingen van dit invaliderende symptoom.

Beluister de podcast hieronder of via Spotify, Apple Podcast of je favoriete podcastkanaal!

https://open.spotify.com/episode/2DkPtyEATCUzKNSCpK1byb?si=i-geFbHCRG2_EzPN9-kRhQDe Carend Podcast is een wekelijkse podcast over palliatieve zorg. Nick Dekker, internist in opleiding, bespreekt elke week belangrijke thema's zoals proactieve zorgplanning, interculturele palliatieve zorg, zingeving en communicatie en zorg in de stervensfase. Hij gaat in gesprek met tal van betrokkenen zoals medisch specialisten, jonge dokters en verpleegkundigen en ook ervaringsdeskundigen: zowel patiënten als naasten. In dit derde seizoen staat 'Verlichten van Klachten' centraal.

Stel je vragen of geef ons feedback via podcast@carend.nl. Bedankt voor het luisteren en vergeet niet om een beoordeling achter te laten! 

Voor meer informatie voor zorgverleners over zorg in de stervensfase, bezoek de website: https://palliaweb.nl/richtlijnen-palliatieve-zorg/richtlijn/stervensfase
Voor meer informatie voor patiënten over palliatieve zorg, bezoek de website: https://overpalliatievezorg.nl/dit-is-palliatieve-zorg