Groepskorting voor congres 'Zorg in de Stervensfase' op 6 november mogelijk

Auteur:
10.07.2024
Groepskorting voor congres 'Zorg in de Stervensfase' op 6 november mogelijk
Auteur:
10.07.2024

Carend biedt aantrekkelijke kortingen aan voor groepen van 10 of meer personen

Op 6 november organiseert Carend het congres 'Zorg in de Stervensfase', een unieke gelegenheid voor zorgprofessionals en belangstellenden om te leren van de beste experts op dit gebied. Naar aanleiding van de vele vragen die Carend ontving over groepskortingen, is er nu goed nieuws: ja, groepskorting is mogelijk!

Vanaf een groepsgrootte van 10 personen kunnen deelnemers profiteren van een aantrekkelijke korting op de toegangsprijs. Dit maakt het nog aantrekkelijker om samen met collega's en vakgenoten naar dit belangrijke evenement te komen.

Het congres belooft een indrukwekkend programma met gerenommeerde sprekers zoals Manu Keirse, Mustafa Bulut, Sabine Netters, Yvonne Engels en Sander de Hosson. Zij zullen hun inzichten en ervaringen delen over diverse aspecten van zorg in de stervensfase, zoals zingeving, symptoommanagement en palliatieve sedatie.

Carend streeft ernaar om met dit congres niet alleen waardevolle informatie te bieden, maar ook is de dag een platform voor uitwisseling en netwerke. 

Voor meer informatie over het congres, klik hier. Voor groepsaanmelding kunt u terecht bij congres@carend.nl

 Tijdens het congres is er een workshop over 'Mondklachten in de stervensfase' van Annelot van der Meulen.