Het licht dat jij zult geven

Auteur: Monique van Dongen - moeder
23.03.2022
Het licht dat jij zult geven
Auteur: Monique van Dongen - moeder
23.03.2022

Alcira was twaalf jaar oud toen zij gediagnostiseerd werd met botkanker. Na vele chemobehandelingen en een beenamputatie, werd ze genezen verklaard. Helaas kwam de ziekte terug en beter worden was niet meer mogelijk. Alcira besloot evengoed het gevecht aan te gaan, maar nadat ze bijna overleed stopte ze met verdere chemo. Ze koos voor kwaliteit van leven. Ze ging op stap met vriendinnen, kreeg nog verkering en werd model. Uiteindelijk overleed ze op zestienjarige leeftijd. Alcira beschikte over enorme wilskracht en vechtlust dankzij de hoop die zij tot aan haar overlijden in zich droeg. Dit licht van hoop en moed is wat ik graag doorgeef aan een ieder die in het leven te maken krijgt met tegenslag en ziekte. Daarnaast kan het zorgverleners inzicht geven dat goede zorg verder gaat dan een behandeling met medicijnen.

Voor inschrijvers van onze nieuwsbrief (https://carend.nl/artikel/het-licht-dat-jij-zult-geven) mogen we van Monique twee boeken weggeven. De gelukkigen krijgen van ons een mailtje.

Het boek ‘Het licht dat jij zult geven’ is voor 20,95 euro te bestellen, gesigneerd via email (hetlichtdatjijzultgeven@gmail.com) of bij de lokale boekhandel