Kom bij de socialmediaredactie van Carend

Auteur: Redactie Carend
19.05.2023
Kom bij de socialmediaredactie van Carend
Auteur: Redactie Carend
19.05.2023

Vind jij ook dat iedereen recht heeft op goede palliatieve zorg en dat de dood vaker een onderwerp van gesprek mag zijn in onze maatschappij? Wil je jouw kennis en ervaring met social media vrijwillig inzetten om Carend te helpen verbetering van de palliatieve zorg te bereiken?

Carend zet zich in om bewustzijn en kennis over palliatieve zorg te vergroten. We willen het niveau van de palliatieve zorg verhogen. Dat doen we met een breed aanbod van praktijkgerichte opleidingen en webinars. Onze webinars zijn niet alleen toegankelijk voor zorgverleners, maar ook voor mantelzorgers, vrijwilligers, naasten en patiënten zelf. Kortom voor iedereen. We werken mee aan publiciteitscampagnes en laten onze stem horen in het publieke debat over palliatieve zorg en stervensbegeleiding. Daarnaast is het onze expliciete wens om centra en netwerken te realiseren waarin excellente palliatieve zorg centraal staat. De redactie van Carend richt zich op het informeren van het grotere publiek over palliatieve zorg in het algemeen. 

Heb jij kennis van en ligt je hart bij palliatieve zorg? Heb je een achtergrond in de zorg en kennen social media geen geheimen voor je? Denk je graag mee over creatieve en aantrekkelijke content passend bij Carend en het onderwerp en vind je het leuk om de interactie met onze volgers op gang te brengen en te houden? Wij vragen je vrijwilliger inzet gedurende vier uur per week, flexibel te bepalen. Wij bieden jou een plek in een jong, dynamisch en bevlogen team vrijwilligers. Je krijgt gratis toegang tot onze webinars en congressen en er is volop ruimte voor jouw ideeën en om elkaar te ontmoeten en inspireren.
Goede zorg streven we niet alleen na in de buitenwereld, maar ook binnen ons team en in de manier waarop we omgaan met elkaar.

Enthousiast? Meer weten? We kijken uit naar je reactie, graag voor 1 juni door het sturen van een e-mail naar sander@carend.nl.