Nog één week tot 'Connecting Communities', hét congres over de sociale benadering van palliatieve zorg

Auteur: Carend Congres Redactie
16.06.2024
Nog één week tot 'Connecting Communities', hét congres over de sociale benadering van palliatieve zorg
Auteur: Carend Congres Redactie
16.06.2024

Volgende week vindt ‘Connecting Communities’ plaats. Hét congres over de sociale benadering van palliatieve zorg is op 26 juni in Jaarbeurs Utrecht.


Ben jij professional in de zorg of het sociaal domein? Of beleidsmedewerker of bestuurder in de zorg, het sociaal domein, of in een gemeente? Of ben je informeel ondersteuner, ervaringsdeskundige, en geïnteresseerd in de sociale benadering? Wil je je kijk op palliatieve zorg verbreden en uitdiepen in één middag en kennismaken met nieuwe perspectieven op passende zorg en ondersteuning voor mensen in de laatste fase van hun leven? Kom volgende week naar Utrecht!

Ontmoet inspirerende sprekers, nieuwe initiatieven en voorbeelden uit de praktijk, ontdek wat je daarvan kunt leren en praat mee op woensdagmiddag 26 juni van 12.30-17.00 uur in het Beatrixtheater van de Jaarbeurs Utrecht.

Sprekers

De dagvoorzitter is Pieter Hilhorst. Sprekers zijn o.a. Marcel Canoy, Marieke Groot, Wies Wagenaar, Judith Rietjens en Sander de Hosson.
De muziek wordt verzorgd door King Me Ltd.

Kosten

Kosten zijn 75 euro inclusief thee, koffie, fris en versnaperingen.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij SKGV
Accreditatie van 4 punten is toegekend door ABAN (artsen), V&VN, Registerplein, VSR en NVvPO.


Maak hier alvast kennis met één van de sprekers: professor Judith Rietjens.


'Onze zorg loopt vast en dit betekent dat van mensen die ongeneeslijk ziek zijn steeds meer eigen regie wordt verwacht. Die zorg hebben we echter zó complex gemaakt, dat een individu daar maar een klein deel van kan overzien', aldus Judith Rietjens.

In haar lezing op 26 juni gaat Judith, professor of Design for Public Health, dieper in op dit 𝘸𝘪𝘤𝘬𝘦𝘥 𝘱𝘳𝘰𝘣𝘭𝘦𝘮 en laat ze zien hoe ze met nieuwe inzichten en werkwijzen van ontwerpers van faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU Delft zoekt naar oplossingen. Meer over de missie van Judith Rietjens: https://lnkd.in/eVUwAEmn


Meld je aan!
Meld je nu aan voor Connecting Communities, hét congres over de sociale benadering palliatieve zorg. Woensdagmiddag 26 juni van 12.30-17.00 uur in het Beatrixtheater van de Jaarbeurs Utrecht. Meer info hier.

Dit congres wordt georganiseerd door Agora - Leven tot het einde!!, Carend en Stichting PZNL/ Nationaal Programma Palliatieve Zorg II.