Officiële boekpresentatie 'Leven toevoegen aan de dagen' op 17 maart in Groningen

Auteur: Carend Redactie
17.02.2023
Officiële boekpresentatie 'Leven toevoegen aan de dagen' op 17 maart in Groningen
Auteur: Carend Redactie
17.02.2023

Het nieuwe boek van longarts Sander de Hosson en journalist Els Quaegebeur, getiteld 'Leven toevoegen aan de dagen' wordt op vrijdagavond 17 maart officieel gepresenteerd in de A-Kerk in Groningen. Het boek is een opvolger van 'Slotcouplet' (2018) dat 50.000 keer verkocht werd.

Naast de officiële boekuitreiking, zal er deze avond door de auteurs worden voorgelezen uit het boek en zal er een debat zijn over Palliatieve Zorg met een aantal experts onder leiding van avondvoorzitter Annejan Toonstra zijn. Filosoof Menno De Bree geeft de lezing 'Filosoferen over je eigen dood'.

De boekpresentatie is gratis toegankelijk, het is wel noodzakelijk om vooraf kaarten aan te vragen. Dit kan op het mailadres publiciteit@arbeiderspers.nl. Geef bij inschrijving aan hoeveel kaarten u wilt en voor wie. Ook media en pers die aanwezig willen zijn, kunnen zich via dit mailadres aanmelden.

De avond begint om 20.00 uur, de deuren gaan open om 19.30 uur.
Het boek 'Leven toevoegen aan de dagen' bevat acht lange hoofdstukken over de palliatieve zorg,  waarin we door de longarts worden meegenomen van het moment van slecht nieuws gesprek tot na de dood. De beschouwingen worden afgewisseld met vele verhalen uit de praktijk. Journalist Els Quaegebeur en Sander de Hosson werkten ruim anderhalf jaar aan dit boek, waarbij ze met vele experts over dit onderwerp praten. Onder andere Manu Keirse, Carlo Leget en Jannie Oskam werkten mee aan het boek.

U leest via deze link een voorpublicatie.

Foto: de A-Kerk, Groningen.