Op 14 april start het nieuwe seizoen van de Carend Podcast: 'Het verlichten van lichamelijke klachten'

Auteur: Carend Redactie
08.04.2024
Op 14 april start het nieuwe seizoen van de Carend Podcast: 'Het verlichten van lichamelijke klachten'
Auteur: Carend Redactie
08.04.2024

Op 14 april gaat het nieuwe seizoen van "De Carend Podcast" van start, gericht op de diagnostiek en verlichting van diverse lichamelijke klachten in de palliatieve fase. Dit seizoen belooft diepgaande inzichten te bieden over een scala aan symptomen, waaronder angst, benauwdheid, misselijkheid, nierfalen en overvulling door hartfalen. Presentator is wederom internist-oncoloog in opleiding Nick Dekker. Een reeks experts zal met hem hun kennis en ervaring delen in de komende afleveringen. Onder hen bevinden zich vooraanstaande namen zoals hoogleraar palliatieve zorg Saskia Teunissen, internist-nefroloog Marjolein van Buren en cardioloog Bas Bekkers.

Met een focus op het verstrekken van waardevolle informatie en praktische adviezen, belooft De Carend Podcast elke week nieuwe afleveringen te publiceren. Dit seizoen is een must-hear voor iedereen die geïnteresseerd is in palliatieve zorg. Via onze nieuwsbrieven, social media en deze website brengen we je op de hoogte als een nieuwe aflevering is gepubliceerd, maar je kan ons ook volgen op spotify, apple podcast of je favoriete podcastkanaal, dan krijg je meteen bericht als er een nieuwe aflevering wordt gepubliceerd.

Beluister hier de teaser van het komende seizoen:

Wil je onze vorige seizoenen terugluisteren?

De Carend Podcast wordt veel beluisterd: onze eerdere afleveringen werden ongeveer 30.000 keer beluisterd. Deze afleveringen vind je bij voorbeeld op Spotify. Je vindt de podcasts ook op vrijwel alle podcastkanalen zoals Google Podcast, Apple Podcast, Medicast of Podimo.