Programmaboekje Congres 'Zorg in de Stervensfase' 6 november beschikbaar

Auteur: Carend Redactie
01.05.2024
Programmaboekje Congres 'Zorg in de Stervensfase' 6 november beschikbaar
Auteur: Carend Redactie
01.05.2024

Met trots presenteren we het programmaboekje van het Congres 'Zorg in de Stervensfase'. 

Dit congres vindt plaats op 6 november 2024 in Jaarbeurs Utrecht en biedt artsen, verpleegkundigen, vrijwilligers, studenten en alle geïnteresseerden de kans om alles te leren over zowel formele als informele zorg in de laatste levensfase. Het congres belicht nadrukkelijk alle vier de domeinen van palliatieve zorg, met speciale aandacht voor fysieke symptomen (met een focus op mondklachten in de stervensfase), delier en onrust, ondersteuning van naasten tijdens het sterfproces, en een workshop over existentieel lijden in de stervensfase.

Enkele hoogtepunten in het programma zijn een plenaire lezing door de gerenommeerde hoogleraar rouw Manu Keirse, een optreden van 'Theater van de Laatste Dagen', de presentatie van Human Forever door Teun Toebes, een inleiding op de dag met beschrijving van de symptomen van de stervende door longarts Sander de Hosson en uitgebreide aandacht voor interculturele palliatieve zorg met geestelijk verzorger en auteur Mustafa Bulut.

Mis dit belangrijke en geaccrediteerde congres niet! Registreer je via de bijgevoegde link! Tot 1 september 2024 profiteer je van een aanzienlijke vroegboekkorting en bedragen de kosten €279 (normaal €314). Studenten en vrijwilligers kunnen voor de helft van de prijs deelnemen.

De inschrijfsite vind je hier 'Zorg in de Stervensfase', het digitale programma vind je hier