Workshop 'Columns en blogs schrijven over palliatieve zorg'

Auteur: Carend Redactie
16.10.2022
Workshop 'Columns en blogs schrijven over palliatieve zorg'
Auteur: Carend Redactie
16.10.2022

Carend biedt zorgprofessionals, patiënten en naasten de mogelijkheid hun columns of blogs op haar website te publiceren. Om het schrijven over palliatieve zorg te stimuleren, organiseert Carend op dinsdagavond 18 oktober in samenwerking met journalist/auteur/blogger Rob Bruntink een workshop ‘Columns schrijven over palliatieve zorg’.

In de workshop staat Bruntink onder meer stil bij de vraag wat een column tot een goede column maakt. Hij bespreekt de daarvoor relevante thema’s als onderwerpkeuze, doelgroep, openingszinnen, ‘uitsmijters’, structuur en zinslengte. Ook gaat hij in op de meest gemaakte fouten die (beginnende) bloggers maken.

Omdat zorgprofessionals in columns over palliatieve zorg regelmatig over patiënten schrijven, gaat hij ook in op zaken die met de privacy van hen te maken hebben.

Gedurende de workshop gaat Bruntink in gesprek met Carend-oprichter en meesterblogger Sander de Hosson. Hoe komt hij op zijn onderwerpen? Denkt hij lang na over de zinnen die hij schrijft? Hoe gaat hij om met privacy?

Kosten zijn 15 euro (studenten kijken voor 7,50 euro mee).


Meest gelezen columns op Carend.nl in het afgelopen jaar

Slotcouplet (longarts Sander de Hosson): 23.954

Levenslijn (rouwtherapeut Tanja van Roosmalen): 16.950

Proost (radiotherapeut i.o. Rosa Sleddering): 14.253

dinsdag 18 oktober 2022
20:00 uur