Docenten gezocht voor VVT-trainingen

Auteur: Carend Opleidingen
07.09.2023
Docenten gezocht voor VVT-trainingen
Auteur: Carend Opleidingen
07.09.2023

Carend is op zoek naar docenten die zich willen inzetten voor de leergang 'Palliatieve zorg voor de VVT'. Deze leergang gaat 1 november van start in Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Leeuwarden, en per 1 februari ook in andere regio's in Nederland. De leergang Palliatieve Zorg voor de VVT is een uitgebreide nascholing met vier fysieke trainingen van drie uur, twee e-learnings, twee webinars en een serie van facultatieve videotrainingen. In drie maanden komt de gehele basis van palliatieve zorg aan bod; in een later stadium worden ook verdiepende modules toegevoegd.

Wie zoeken we?

Je bent verzorgende, verpleegkundige of verpleegkundig specialist, en bent werkzaam (of werkzaam geweest) binnen een VVT-instelling. Je hebt veel ervaring binnen de palliatieve zorg en kent de breedte van het vak. Je hebt zelfreflectie, bent ambitieus, flexibel en kunt goed zelfstandig werken.
Wij zijn met name op zoek naar docenten voor de regio Maastricht, Eindhoven, Breda of Zeeland; geïnteresseerden uit het hele land mogen reageren. Je gaat participeren in onze leergang Palliatieve Zorg voor de VVT en krijgt vooraf een uitgebreide briefing. Carend ontwikkelt inmiddels ook een aantal andere blended leerconcepten voor deels andere doelgroepen. Wellicht kun je ook onderdeel van die teams worden. En natuurlijk heb je tijd, tussen de twee en vier dagdelen per maand, en hebt je ook geen bezwaar om (gedeeltelijk) 's avonds te werken.

Wat bieden we?

Carend is een groeiend platform door en voor zorgverleners dat de kennis en kunde rond palliatieve zorg binnen Nederland wil verbeteren en vergroten. Binnen Carend zijn veel teams actief om dit te realiseren: een (website)redactie, podcast-team, webinarteam, congresteam, socialmediaredactie en een enthousiaste groep gekwalificeerde docenten. Je wordt onderdeel van deze jonge organisatie die tweemaal per jaar bij elkaar komt om ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Wij hebben een enorme drive om onze ambities voor betere palliatieve zorg waar te maken. Er staat een marktconforme vergoeding tegenover je werkzaamheden en krijgt gratis toegang tot al onze congressen en webinars. 

Over Carend

Carend vindt dat iedere patiënt de zorg moet krijgen die zij verdient. Ook als genezing niet meer mogelijk is. Met die drive is Carend opgericht. Wij zetten ons dagelijks in om de kwaliteit van palliatieve zorg structureel te verbeteren. Dat is hard nodig, want één op de drie patiënten krijgt op dit moment niet de gewenste zorg in de laatste levensfase. Dat komt enerzijds door een gebrek aan kennis en kunde en anderzijds door ons huidige zorgstelsel waarin palliatieve zorg niet de aandacht krijgt die noodzakelijk is. Met jouw hulp kan Carend hierin het verschil maken. Hier vind je wat we allemaal doen.

Geïnteresseerd?

Stuur dan voor 20 september je mail naar sander@carend.nl voorzien van je CV.