VVT leergang palliatieve zorg deels subsidiabel via sector plan plus

Auteur:
11.08.2023
VVT leergang palliatieve zorg deels subsidiabel via sector plan plus
Auteur:
11.08.2023

In het najaar start Carend met een uitgebreide leergang palliatieve zorg voor zorgverleners uit de VVT-sector. Dit zal beginnen in de regio's Groningen, Leeuwarden, Rotterdam en Amsterdam, maar in het voorjaar van 2024 willen we ook in andere regio's opstarten. De leergang bestaat uit vier fysieke bijeenkomsten, twee webinars, twee e-learnings en een serie van facultatieve trainingen over deelonderwerpen, waarin je je verder wil verdiepen. 

De leergang is uitgebreid en heeft veel voorbereiding gekost, daarnaast maken we gebruik van uitstekend getrainde docenten, waardoor de kosten ook hoger liggen (een hele leergang kost 850 euro). Wij houden subsidiemogelijkheden daarom goed voor je in de gaten.

Sectorplanplus
Als zorgorganisatie kan je voor je medewerker gebruik maken van sectorplanplus? Onze leergang palliatieve zorg voor de VVT is grotendeels subsidiabel is onder activiteit C. De aanvraagperiode loopt tot en met 21 augustus. Wees er dus snel bij voor je medewerkers!

SectorplanPlus is een meerjarige subsidie van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor werkgevers in zorg en welzijn. Met deze subsidie kan een extra impuls gegeven worden aan opleidingsprojecten die onder andere gericht zijn op scholing binnen de organisatie via de beroepskwalificerende scholing of opleidingen tot praktijk/werkbegeleiders. Ook zijn opleidingstrajecten gericht op het behoud van medewerkers subsidiabel. Hier valt deze uitgebreide leergang ook onder.

Inschrijven voor de leergang palliatieve zorg voor de VVT? 
Inschrijven voor de VVT-scholing in Groningen, Leeuwarden, Rotterdam en Amsterdam kan via deze link. Je vindt hier ook de data per stad.

Vragen? Mail dan naar leergang@carend.nl.